Izaberite stranicu

Izmena autobuskog saobracaja kroz Zemun od 26.06.2023.

Zbog proširenja zone radova u glavnoj ulici doći će do značajnih izmena u trasama autobuskih linija koje prolaze kroz centar Zemuna od ponedeljka 26.06.

Autobusi će se kretati sledećim trasama:

Autobuska linija 15
– smer ka Zemunu: Iz Bulevara Nikole Tesle skreće se U Džona Kenedija, pa dalje preko Bulevara Mihajla Pupina i Aleksandra Dubčeka skreće se u 22 oktobra i dalje Vrtlarskom i ostatkom trase redovno.
-smer iz Zemuna: redovnom trase se ide do skretanja u  Aleksandra Dubčeka, pa dalje Bulevarom Mihajla Pupina, Džona Kenedija, skretanje u Bulevar Nikole Tesle i dalje redovno.

Autobuske linija 17 i 73
– smer ka Zemunu: Iz Bulevara Mihajla Pupina i Aleksandra Dubčeka skreće se u 22 oktobra i dalje Vrtlarskom i Ugrinovačkom, skretanje u Novogradsku i zatim skretanje u Cara Dušana i dalje redovno.
-smer iz Zemuna: Iz Cara Dušana skreće se u Dobrovaljačku i zatim Ugrinovačka, Vrtlarska, 22 oktobra i posle skretanja u Aleksandra Dubčeka dalje redovnom trasom.

Autobuska linija 45
– smer ka Zemunu: IzTošinog bunara skretanje u Ugrinovačku i dalje redovnom trasom.
-smer iz Zemuna: Iz Ugrinovačke skretanje u Tošin bunar i dalje redovno.

Autobuske linija 82,88, 610, 611, ADA 2
– smer ka Zemunu: autobuske linije se skraćuju i iz Mihajla Pupina se skreće u Bulevar maršala Tolbuhina i dalje ka okretnici „Paviljoni“
-smer ka gradu: sa okretnice „Paviljoni“ se kreće ka Bulevaru Mihajla Pupina i dalje redovno

Autobuska linija 83
– smer ka Zemunu: Iz Bulevara Mihajla Pupina i Aleksandra Dubčeka skreće se u 22 oktobra i dalje Vrtlarskom i Ugrinovačkom i dalje redovno.
-smer iz Zemuna: Iz Ugrinovačke, pa Vrtlarska, 22 oktobra i posle skretanja u Aleksandra Dubčeka dalje redovnom trasom.

Autobuske linije 84, 704, 706 i 707
– smer ka Zemunu: Iz Bulevara Nikole Tesle u Džona Kenedija, pa dalje Bulevarom Mihajla Pupina i Aleksandra Dubčeka skreće se u 22 oktobra i dalje Vrtlarskom i Ugrinovačkom, skretanje u Novogradsku i zatim skretanje u Cara Dušana i dalje redovno.
-smer iz Zemuna: Iz Cara Dušana skreće se u Dobrovaljačku i zatim Ugrinovačka, Vrtlarska, 22 oktobra i posle skretanja u Aleksandra Dubčeka ide se Bulevarom Mihajla Pupina, Džona Kenedija i posle skretanja u Bulevar Nikole Tesle dalje redovnom trasom.

Autobuske linije 703, 705 i 706E
– smer ka Zemunu: iz Cara dušana, skretanje u Karamatinu i ka Keju oslobođenja i okretnici na zemunskom keju.
-smer iz Zemuna: sa okretnice zemunski kej, preko Marka Nikolića, Jovana Subotića, Stevana Markovića, Kej oslobođenja, Karamatina i posle skretanja u Cara Dušana redovnom trasom.

 

Tags: autobuska stajališta, autobuske linije, autobuski saobraćaj, izmene saobraćaja, jun 2023